Over Eetsalon de Rotonde

Wij zijn Eetsalon de Rotonde. Waar je kunt genieten van heerlijke frites, de lekkerste snacks en diversen ijsjes.
Kom gezellig langs en neem plaats in onze eetsalon of neem je bestelling mee naar huis. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde producten. Uiteraard kunt u bij ons betalen met pin of contanten en gebruik maken van onze gratis wifi netwerk.

Een stukje geschiedenis

Al jaren droomde Dimphie om iets voor haar zelf te beginnen. Toen in 1997 het cafetaria aan de Jan Heinsstraat in de stille verkoop werd gezet besloot ze haar droom te verwezenlijken. Ze kochten de cafetaria aan de rotonde achter de Albert Hein en gingen aan de slag als kwaliteitscafetaria. Het was af en toe zo druk dat man Wil in de avond uurtjes bij moest springen. Dat samenwerken beviel het jonge tweetal zo goed, dat Wil besloot zijn vaste baan te verruilen voor een ondersteunende rol in het inmiddels druk bezochte cafetaria.

Jaren werkte ze samen, Dimphie voor in de zaak om haar klanten het beste te bieden wat de Rotonde te bieden heeft en Wil achter in de zaak om de bestellingen te doen, het technisch onderhoud te plegen en bij drukte in te springen. Door de toegenomen klandizie werd personeel aangenomen en werden Dimphie en Wil in een keer werkgever.

Ook hun twee kindjes, Mike en Manon, groeide op met de Rotonde. Manon besloot enkele jaren geleden dan ook om mee te gaan helpen in de zaak en is inmiddels samen met haar man Bas mede eigenaar geworden. Na het overlijden van Wil zetten zij samen met Dimphie de familie zaak voort. Op 24 juni 2022 werd dan ook vol trots en mooie herinneringen het 25 jarig jubilieum van Eetsalon de Rotonde gevierd!

 

Een echte familiezaak

24 juni 1997 besloten Dymphie en Wil om het cafetaria aan de Jan Heijnsstraat in Tilburg over te nemen. Inmiddels 25 jaar later wordt de zaak voortgezet door dochter Manon en schoonzoon Bas. Onder het bezielend oog van Dymphie zetten zij de kernwaarde kwaliteit en gastvrijheid voort.